FeHoVa

Mintegy egy évtizedes vadásztatási tevékenység után az OSHINGULU HUNTING SAFARIS 2006. évben mutatkozott be Magyarországon a FEHOVA kiállításon. Jó volt találkozni a régi vadászokkal, ismerősökkel és a sok-sok érdeklődővel. Nagy sikerként könyveltük el.

Bank József azóta is minden évben Magyarországra látogat, hogy találkozzon régi ismerőseivel továbbá (az időpontok egyeztetése és az igények egyértelműsítése érdekében) új vadászvendégeivel. Egy személyes találkozás lehetséges Budapesten, Baján és Kaposváron.

IBIS Hotel

Budapesten évről-évre a HOTEL IBIS HEROES SQUARE ad otthont az OSHINGULU HUNTING SAFARIS üzleti megbeszéléseinek. Bank József minden évben a NIMRÓD Vadászújságban teszi közzé, hogy pontosan mikor tartózkodik Magyarországon.


Volier Vadászbolt

Minden évben egy meghatározott alkalommal baráti találkozásra kerül sor az Ősze László érdi vállalkozó által működtetett VOLIER VADÁSZBOLT társalgójában.

Kapos Hotel

Bank József szülővárosában, Kaposváron a KAPOS HOTEL a baráti találkozások és megbeszélések helyszíne.


Szőts Ügyvédi Iroda

Baján dr. Szőts József ügyvéd áll rendelkezésünkre a következő évre vonatkozó vadászati szerződések megkötésénél.

Atlantic Fly Utazási Iroda

Igény esetén Budapesten az ATLANTIC FLY UTAZÁSI IRODA, Czinege Andrea és Pollák Imre nyújt segítséget repülőjegy és vízum ügyintézésben.